Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ελικόπτερο... κάμερα

Το PD-100 Black Hornet είναι ένα καταπληκτικό μίνι ελικόπτερο που έχει πολλά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα συνηθισμένα RC παιχνίδια , αφού επιταχύνει και επιβραδυνθεί ... Στη πραγματικότητα το gadget αυτό έχει σχεδιαστεί για κατασκοπευτικούς σκοπούς και για να χρησιμοποιηθεί από τον στρατό , αφού είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να ανιχνευθεί εύκολα από τους εχθρούς. Το Black Hornet ή «Μαύρη Σφήκα» αποτελείται από τα μικρότερα και ελαφρύτερα υλικά στον κόσμο.

Ζυγίζει μόλις 0,5 γραμμάρια , μεταφέρει μια μικροσκοπική ψηφιακή κάμερα και ο ηλεκτρικός κινητήρας του Black Hornet δίνει την δυνατότητα να πετάξει με ταχύτητα 20 mph/ώρα ή 32.2 km/ ώρα .Έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ,με πολύ δυνατούς ανέμους. Δυστιχώς, αυτά τα gadget θα πωλούνται μόνο στην κυβέρνηση και τα όργανα της , όπως στην αστυνομία , το στρατό και δεν θα είναι διαθέσιμα για τον καθένα μας , αλλά εκτός από την στρατιωτική έκδοση που δεν είναι διαθέσιμη για όλους , θα κυκλοφορεί και μια άλλη έκοδοση που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας μ
ας .Φυσικά θα υστερεί σε σχέση με την στρατιωτική έκδοση .. με λιγότερες δυνατότητες και μεγαλύτερο μέγεθος!

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως οι άνθρωποι θα αξιοποιούσαν αυτό το κατάσκοπευτικό gadget . Αν και πολύ φοβάμαι , θα μπορούσε η χρήση να καταλήξει σε κατάχρηση, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό ! Τα ελικοπτεράκια Black Hornets είναι τεχνολογικά θαύματα και θα ήταν καλό να αποκτήσουμε ένα για την πλάκα μας !


πηγή: freegossip.gr

selden