Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σκόραρε και... ξύρισε το μουστάκι!

Όπως το είχε υποσχεθεί, ο Τζόι Μπάρτον ξύρισε το μουστάκι του μετά την πρώτη φετινή νίκη της Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως "βρήκε το μπελά του" καθώς κατηγορήθηκε για ναζιστικό χαιρετισμό στο ματς με την Άστον Βίλα. Ο Άγγλος μέσος έκανε πράξη την υπόσχεσή που είχε δώσει υπόσχεση το καλοκαίρι αφού μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα, ξύρισε το μουστάκι στα αποδυτήρια (σχετικές φωτογραφίες φιλοξενεί η Νιούκαστλ στην επίσημη ιστοσελίδα της), ενώ ταυτόχρονα αναγκάστηκε να "απολογηθεί" καθώς πολλοί νόμιζαν ότι πανηγυρίσε το γκολ του (έκανε το 1-0) με μία κίνηση που παρέπεμπε στον Αδόλφο Χίτλερ.

"Με την κίνηση που έκανα ήθελα να δείξω ότι το μουστάκι μου φεύγει. Είτε θα έχανα το μουστάκι, είτε τη σχέση μου, οπότε είμαι ανακουφισμένος με την κατάληξη", τόνισε χαρακτηριστικά στην "Guardian" ο 28άχρονος Άγγλος μέσος, λίγο πριν... απαλλαχτεί από το μουστάκι του.

"Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι πετύχαμε έξι τέρματα, τίποτα άλλο δεν μετράει", δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός της Νιούκαστλ Κρις Χούτον, απαντώντας στις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν εις βάρος του Μπάρτον με αφορμή τον πανηγυρισμό του.

πηγή: sport24.gr